top of page

Diensten

INTAKEGESPREK (60-75min)

Tijdens het intakegesprek stel ik vragen om te kijken wat je levensstijl is, hoe je bewegingsniveau is en wat de eet en drink gewoontes zijn. We kijken naar jouw gezondheid en doelstelling. Jouw specifieke doel zal tijdens de hele begeleiding centraal staan. 

Daarna gaan we meten en wegen.

Na het gesprek gaan wij met de verzamelde gegevens een passende berekening maken

Wij gaan eerst het energieniveau berekenen. Wij houden  rekening met de grondstofwisseling en bewegingsniveau. Daarnaast houden we rekening met leeftijd, gewicht, lengte en geslacht.

Van het aantal calorieën wat hier uit komt trekken wij iets af zodat je minder calorieën binnenkrijgt en het lichaam eigen vet gaat aanspreken.

Dan ga je afvallen!

Wij maken een compleet week eetschema waarin alle voedingstoffen  zijn verwerkt, alles wat jouw lichaam nodig heeft om op een gezonde manier af te vallen.

Geen calorieën tellen, maar gewoon eten wat er op je schema staat.

VERVOLG CONSULTEN (30 min)

Tijdens de eerste 3 lange vervolg consulten gaan we wegen en meten  en bespreken we samen de resultaten. Er is tijd om vragen te stellen of moeilijkheden te bespreken. We gaan wat dieper in op thema's zoals bv etiketten lezen.

Ik geef tips en adviezen en coach je op weg naar een gezonde levensstijl. 

KORT CONSULT (15 min)

Tijdens de daarop volgende consulten  gaan we weer wegen en meten en de resultaten samen doornemen.

Ondersteuning en begeleiding op weg naar een gezonde leefstijl.

Lifecoach

  

Als gediplomeerd lifecoach kan ik je helpen het beste uit jezelf te halen en ondersteun je met het vinden van balans in je leven

Om gelukkig en in balans te zijn is het van belang dat je zelfinzicht hebt en innerlijke vrijheid voelt die keuzes te maken die echt bij jou passen.

Op 3 wezenlijke levensvragen wordt antwoord gegeven:

Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik.

Gewichtsconsulent

bottom of page