top of page

Diensten

 

Gewichtsconsulent en lifecoaching

Intake

In het intakeformulier staan vragen over jouw leefstijl, bewegingsniveau en eet- en drinkgewoontes. Hierin ligt de focus op jouw gezondheid en doelstelling. Je specifieke doel zal tijdens de gehele begeleiding centraal staan. 

Nadat het intakeformulier is ingevuld, gaan we met de verzamelde gegevens een passende berekening maken. Hierin wordt eerst het energieniveau berekend. Hierbij wordt rekening gehouden met de grondstofwisseling en het bewegingsniveau. Daarnaast houden we rekening met je leeftijd, gewicht, lengte en geslacht. Van het aantal calorieën wat hieruit komt, trekken we iets af, zodat je minder calorieën binnenkrijgt en het lichaam eigen vet gaat aanspreken.

Hierdoor ga je afvallen!

We maken een compleet week eetschema waarin alle voedingsstoffen zijn verwerkt. Dus alles wat jouw lichaam nodig heeft om op een gezonde manier af te vallen.

Geen calorieën tellen, maar gewoon eten wat er op je schema staat.

Vervolgconsulten

Tijdens de weken die hierop volgen, gaan we meten en wegen.

 Hierna gaan we de resultaten samen bespreken. Tijdens dit consult is er de mogelijkheid om vragen te stellen of moeilijkheden met mij te bespreken.

Ik geef tips en adviezen en coach je op weg naar een gezonde leefstijl.

Als gediplomeerd lifecoach kan ik je helpen het beste uit jezelf te halen en ondersteun ik je bij het vinden van balans in je leven. Om gelukkig en in balans te zijn, is het van belang dat je zelfinzicht hebt en innerlijke vrijheid om keuzes te maken die echt bij jou passen. 

Hoe ziet jouw mooiste leven eruit? Wat maakt je echt gelukkig?

Op 3 wezenlijke levensvragen wordt antwoord gegeven:

Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?

bottom of page